2018-07-21 10:28:54• hírek • Bede Emőke

Egy mezőn találták meg a 16 éves lány holttestét

Megdöbbentő esetről számolt be szombat reggel a Mediafax.ro hírportál: ma hajnalban egy 16 éves lány holttestét fedezték fel a Iasi megyei Halaucescti település közelében fekvő mezőn.

A lány holtteste három kilométernyire hevert a településtől, a rendőröket maga a lány 20 éves barátja riasztotta az 112-es egységes segélyhívón. A kiérkező rendőrök és nyomszakértők számára azonnal nyilvánvaló volt, hogy a fiatal lány gyilkosság áldozata lett, ugyanis testén külsérelmi nyomokat találtak, azaz valaki bántalmazta, a legtöbb ütést pedig fejre mérte az elkövető.


Az elsőszámú gyanúsított a legelső perctől kezdve az áldozat barátja volt. Eleinte csak azt ismerte be, hogy megütötte a lányt, azonban a nyomozók egész éjjel vallatták, szombat hajnalban pedig megtört és beismerte a gyilkosság elkövetését is. Helyi hírportálok szemtanukra hivatkozva úgy vélik, hogy a fiatalember valamilyen drog hatása alatt állhatott, ugyanis még az is nehezére esett, hogy ébren maradjon, a helyszínelés során a rendőrautóban el is bóbiskolt.


Egy biztos: a nyomozás jelenleg is folyik, a fiatalembert pedig beszállították a Iași-i Socola Pszichiátriai Intézetbe, melynek orvosi csapata kideríti, tettei teljes tudatában cselekedett-e az elmúlt éjjel. T. Carmen holttestét ezzel egyidőben a kórbonctani intézetbe vitték, hogy kiderüljön, pontosan mi is okozta halálát -közli a Mediafax.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: